mode gör en galen och pank!

Cheap Monday




TopShop












väntar på clara...

Väntar på clara ska sluta skolan och komma hit, kvällens planer blir lund och träffa lite folk efter det hade vi tänkt se filmen Burlesque alla säger den ska vara jäkligt bra, så vi får väl se  :D blir en massa fix och bilder som jag kommer lägga ut sen självklart ;)  Locktången är också i sönder får sån jävla ångest att få reda på det innan man ska fixa sig .. får väl fråga om jag får låna någons :( Nu skruvar vi upp partylistan på spotify och sättter igång
snygga clara


Christina aguilera
är verkligen en av världens snyggaste kvinnor enligt mig,
hon är hur snygg som helst hur hon än ser ut och har en röst av gud!
En idol för mig verkligen..





Tänkte bara berätta gårdagen hann inte blogga så mycket då, för direkt efter i skolan var jag på stan med nicole, alltid lika kul och träffa. Vi höll på diskutera en massa och planer för längre fram! ;)
tyvär blev de inga bilder men tänkte slänga in en bild på vackra nicole i alla fall

Stockholm fashionstyle för killar!


/ sara här

Medans emma sitter och kissar tänkte jag lägga ut ett inlägg på kläder som insperart mig och säkert många andra till våren. Stockholms inspration!




PUSS SARAAAAA (K)

Piercing


Sara Söderberg sitter hemma hos mig just nu. Vi har varit i lund och handlat sen tatt en fika på expressohouse. Och vi kom överens om att vi ska pierca oss tillsamans om två veckor vilken tror ni det blir ? ;)

iställer för mikrofonkåt.. skorkåt!





GE MIG GE MIG !

Lisasöderlund imorgon!

Skönt börjar endån tjugo över 9 imorgon, lite sov morgon blir det iallafall.. och inte alls så många lektioner skönt!
Efter skolan sticker jag till malmö för att träffa snyggelisa!
har verkligen saknat dig och de blir som vanligt gossip talk and shopping!
blir väl bilder som läggs in sen också. Här får ni en bild på lisa :D

Dagens outfit

Tänkte bara slänga in 2 bilder snabbt innan jag sticker till min dans vad jag hade på mig idag, för fick kommentarer om att jag ska lägga ut vad jag har på mig så visst ;) Idag blev det bara något enkelt! & fastnade verkligen inte på bild idag a bad photo day :(

Tröja; vero moda  199 kr
Skinnbyxor; cubus 199 kr
Svartkofta; lindex 199
Armband; cubus 100 kr
Svartastövlar; 600 kr, dock glömt vilken affär!

/bella

sitter här med emma och kände för att gästblogga lite så snabbt!
sitter här och tjockar oss med massa gott eftersom de är alla hjärtans dag hihi..

blev också bedd att lägga in något angående mode eller dylikt.
det enda jag kan få upp i huvudet är till er killar,
var inte rädda för att sola !
de finaste som finns är killar med lite bränna!

något både jag och emma också tycker är tatueringar, och såklart MAGRUTOR!

  killar - ta efter honom, för snygg!







xoxo bella

Plugg

Har varit så dålig med att fixa skolan, och nu ska jag ta tag i kragen och börja fixa saker efter en hel dags städande blir de plugg nu! ush verkligen inget jag gillar, men för att lyckas måste man jobba för målet! Sen blir de lägg dags i mitt ny städade fräsha rum.. är så stolt att jag fick det klart städat tog mig 3 veckor haha :$
Helgen är redan slut och man ska upp halv sex imorgon ååh! inget att gilla :(

Virkat till våren och sommaren!



Hittade ännu mer virkade plagg så galet snyggt *drägel* älskar speicellt den gråa klänningen med skinn jackan
över, undrar hur man hittar dessa plaggen :(

Virkat



Ingen har väll missat h&ms nya kollektion Conscious collection. Det är en miljösmart kollektion med bland annat ekologisk bomull som släpps i utvalda butiker den 14 april. De virkade vita shortsen är något jag tänker satsa på nu i sommar riktigt söta till något linne med ballerina skor. Toppen i mitten ett måste att ha. Den 14 april blir de rusandes till hm.

Matsumoto with heel



Såg precis att Nelly släppt en massa fina skor, Matsumoto with heel. Gillar dom skarpt men kan inte bestämma mig för vilken färg jag gillar bäst, dom vita/svarta/blåa är ju fantastiska eller kanske dom oranga, eller ett säkert drag dom svarta. Men varför inte våga färg, dom blåa skulle jag kunna lätt ha på mig till en svart partyoutfit eller något! SNYGGA SKOR, kolla in dem tjejer ;)

Magtröja

Magtröjor så jäkla snyggt till ett par lågmidjade jeans. Va inte rädd för att visa lite hud, man kan visa hud på ett bra sätt utan att det ska se trashigt ut. Så här lägger jag ut två bilder på mig själv som ett exempel på vad som kan vara snyggt till en magtröja ;)


städa rummet

Nej, nu måste jag städa på mitt rum fyfan vad här blir stökigt på så kort tid.. de är fan inte lätt vara tonåring :(
Men som belöning blir de pengar in i plånboken och det är aldrig dåligt ;)  Har jag inte blivit duktig att uppdatera?


Ögonbryn

Ett par väldefinerade och jämna ögonbryn kan göra den stora skillnaden på att framhäva dina drag eller inte. Ta hjälp av salong om du inte ver hur man gör det själv. Om du inte av naturen är född med de ögonbryn du skulle vilja ha, så kan man alltid färga och fylla i. Sasta på ögobryns skugga istället för penna om du inte är säker på handen. Det är mycket lättare få en jämn färg och form med pensel, och du behöver inte vara rädd om det blir för skarpt.


ZzzZZzz

Klockan bara rinner iväg! klockan är redan halv 4 på morgonen men känner mig så jädrans pigg fortfarande.Tänker gå ut i köket ta ett glas coola och sätta igång min favorit film mean girls, en film man aldrig tröttnar på. :D  visste ni att de ska komma ut en mean girls 2 ett måste att se.

VÅGA HA FÄRGER

Vårens och sommarens ispration är att ha sin egen stil var inte rädd för blanda färger! Beställde nya kläder idag från hm idag tillsamans med min bästa pappa. Så jäkla härliga färger är för jävla nöjd med bikinin så jäkla snyggt med volanger!! Sommaren är väldigt saknad just nu, handlar redan in sommar kläder men men.. alltid bra att vara förberedd:D


Boy look at you

Urringade tröjor till killar är så jäkla snyggt!! med ett par slitna jeans. Slitna byxor är så inne nu igen till våren/sommaren. Killar våga ha halsband på er,  t ex korshalsband något långt riktigt snyggt till de urringade
tröjorna!


KISS MY LIPS

Röda läppar är så otroligt snyggt ser så elegant ut och läpparna ser större ut. Verkligen en färg jag rekomenderar! Rött läppstift går köpa överallt, men ett tips markera dina läppar med en läpp penna innan så de blir jämt sen fyller du i med läppstiftet!




Make this to your style

Något jag kommer beställa. Skinn shorts by kenza super snygga till en enkel svart tröja,
silverarmband med ett par starkfärgade skor! super snyggt nu till våren/sommaren.
Du hittar kläderna på nelly.com klicka här för komma till hemsidan


LADY GAGA BORN THIS WAY

Lady Gaga har gjort det igen den nya låten born this way så jävla härlig!


ETT MÅSTE!

Tips till sommaren för tjejerna. Jeans shorts som
ska vara väldigt korta,  slitna, nitar på eller någon
flagga helst hög midja men låg midja går också.
Här har ni förslag! och ja bilden är tagen från
christophers blogg. Men kunde inte hitta bättre
själv om jag ska vara ärlig!


Välkommen till min nya blogg

Denna blogg kommer för det mesta handla om mode för båda tjejer och killar . För ni som inte vet har jag fixat till vissa av mina kläder helt själv, så för er som inte kanske har så mycket pengar kommer jag visa er att man kan köpa "billigare kläder" och fixa till dem så de ser expensive ut ;)  mitt mål är att ge så mycket insperation till folket som möjligt! Jag klipper även hår, har klippt mång olika personer så jag kommer visa mina klippningar. Kommer även lägga ut bilder på olika frisyrer så man kan få insperation till kanske fest eller vardagslivet. Jag har fått väldigt bra kretik att jag sminkar bra, därför tänker jag också lägga ut bilder på olika sminkngar och vad jag använder för smink. Och även smink från andra personer som man kan ha som insperation. Självklart kommer jag skriva ut och lägga ut bilder om livet som jag lever och hur det är att vara jag. Jag tänker även lägga ut kläder som jag kommer lotta ut ibland eller tänker sälja. 

Även en gammal bild på mig trycker jag in puss så länge!


RSS 2.0